•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Stalmatten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Verhoog het comfort van uw dier met rubber stalmatten! Rubber stalmatten maken de vloer van uw stal minder glad en zorgen ervoor dat uw dier niet op de koude betonvloer ligt. Ze zijn bij uitstek geschikt voor paardenstallen of andere dierverblijven.

Wij bieden u 2 typen stalmatten: een stalmat met een kliksysteem voor een stevige onderlinge verbinding en stalmatten die u strak tegen elkaar aan kunt leggen. Beide typen stalmatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit rubber. De stalmatten zijn voorzien van een antislip laag, zodat uw dier niet uitglijdt.

Elastische, antislip en warmte isolerende rubber stalmatten voor in paardenstallen
Stalmatten bieden een flexibele en schokdempende ondergrond voor uw vee. Ze helpen artrose voorkomen, verlichten hoefpijn en bevorderen genezing van pezen en andere verwondingen. Daarnaast hebben de matten een goede isolerende werking. Zo hoeft uw dier niet op de koude en natte betonvloer te liggen.

Rubbermatten24.nl levert u onder andere stalmatten met puzzelsysteem. Met dit puzzelsysteem creëert u een vaste vloer welke stevig op zijn plek zal blijven liggen zonder dat u de stalmatten dient te verlijmen op de ondervloer. Zo blijft de vloer mobiel en kunt u deze voor de grote schoonmaak weer eenvoudig verplaatsen. Een enkele stalmat weegt circa 20kg en is daarmee nog goed handelbaar. Maar ook standaard stalmatten met rechte randen behoren tot het assortiment, evenals speciale trailermatten.

Drainerende werking
De meeste stalmatten zijn voorzien van een drainaigesysteem voor de afvoer van urine en ander vocht. Middels de geïntegreerde groeven in de matten stroomt het vocht op de ondervloer. En omdat de matten aan de onderkant zijn voorzien van een noppenstructuur, kan het vocht vervolgens naar de afvoer stromen.

Waarom enkel zaagsel of hooi strooien op een betonnen vloer niet voldoende is
Het zaagsel dat u strooit in een paardenstal met betonvloer wordt vaak al binnen enkele uren vochtig en als gevolg aan de kant geschoven. Daardoor staat of ligt uw paard weer op die koude betonvloer, zonder demping. Tevens blijft een betonvloer stoffig en dat stof is schadelijk voor de luchtwegen van uw dier. Een rubber stalmat voorkomt dat dit stof verder loskomt van de betonvloer.

Voordelige stalmatten koopt u bij Rubbermatten24.nl eenvoudig online. Vanaf 10 stuks krijgt u al een aantrekkelijke staffelkorting welke oploopt naarmate u de afname verhoogt.