•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Ga terug

Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm

Artikel nummer: SM90X120CM

Meer afbeeldingen

stalmat
Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm Artikel nummer: SM90X120CM

Beschikbaarheid:

Direct leverbaar - gratis verzending

Adviesprijs: € 39,00 Incl. BTW

Onze prijs: € 36,95 Incl. BTW

stuk(s)

Totaalprijs voor 2 stuk(s):

Incl. BTW

Volume korting, meer is goedkoper
  • Koop 10 stuks voor € 34,94 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 20 stuks voor € 33,95 per stuk en bespaar 9%
  • Koop 40 stuks voor € 31,96 per stuk en bespaar 14%
  • Koop 75 stuks voor € 29,95 per stuk en bespaar 19%

Algemene informatie

Beschrijving Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm
Afmetingen     ca. 90x120 cm    
Dikte     ca. 17 mm    
Gewicht     ca. 16kg    
Antislip     Ja    
Dempend     Ja    
Isolerend     Ja, sterk    
Geluiddempend     Ja    
Drainage     Ja    
Bestand tegen vorst     Ja    

Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm

Zoekt u een stevige en duurzame rubber ondervloer voor in uw stal of kennel? De rubber stalmat van 90 x 120 cm is een solide rubbermat van 17 mm dik en weeg 16 kg.

u kunt de stalmat als een losstaand product gebruiken in bijvoorbeeld een hondenkennel maar u kunt ze ook tegen elkaar aanleggen om een grote ondervloer te vormen in een paardenstal. Aan de onderzijde van de stalmat zitten over de breedte strepen die zorgen voor drainage van vloeistoffen en urine.

Als u de ondervloer en de matten een keer goed wilt reinigen is dit geen probleem u haalt de rubber stalmat naar buiten waarna u deze goed kunt reinigen met een hogedrukspuit en tegelijk kunt u de ondervloer ook schoonmaken.

Wanner u op zoek bent naar een losstaande rubbermat of sterke stevige rubber ondervloer wilt maken dan is deze rubber stalmat van 90 x 120 cm een goede keuze.

 

stalmatSolide rubbermat

Deze rubbermat is een zeer stevig en solide. Hij is bijvoorbeeld minder flexibel als onze puzzel stalmat. Hierdoor wordt de mat ook vaak per stuk besteld voor bijvoorbeeld een ondervloer in een kennel, geluiddempende mat voor een drumstel en vele andere toepassingen waar een rubber ondervloer een toegevoegde waarde heeft. Het meeste wordt de stalmat per meerdere stuks besteld om ze langs elkaar te leggen in een paardenstal als rubber ondervloer.

 

antislip rubbermat

Antislip

Omdat de puzzel stalmat gemaakt is van rubber heeft deze al een antislip eigenschap. Daarnaast is de bovenzijde van de rubberen mat voorzien van noppen voor een optimale antislip werking. U wilt natuurlijk niet dat u paard of ander dier uitglijdt in de stal. Dit kan resulteren in een hoge rekening van de veearts.

 

 

drainage stalmat

Drainige

U wilt natuurlijk niet dat vuil, urine en bacteriën zich ophopen onder de mat. Daarom zitten er over de breedte van de mat strepen die zorgen dat vloeistoffen worden afgevoerd naar het laagste punt van de stal. Hier zit in bijna alle gevallen een afvoer. Wij raden ook altijd aan om aan de randen 2 of 3 cm vrij te houden voor makkelijk afvoer. Mocht er toch nog stankoverlast ontstaan kunt u alles afspoelen met water zodat alles goed doorgespoeld wordt.

 

ergonomische rubbermat

Ergonomisch

De stalmatten zijn ergonomisch gevormd wat goed is voor de gewrichten van uw dieren. Ook het hamerslag motief aan de bovenkant draagt hier aan bij. Vooral voor de wat oudere dieren die problemen hebben met hun gewrichten is een wat flexibelere stalmat een aanrader omdat dit de bloedcirculatie bevordert.

 

 

Reviews - Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm 2 item(s)

J. Den Hartog

Wij gebruiken ze nu al een aantal maanden in het hondenkennel. Aangezien wij zijn uitgebreid heb ik zojuist ook weer nieuwe besteld. Helaas nog even een week wachten. Maar zeker de moeite waard. Ideale matten. Viezigheid haal je er simpel vanaf.

Mirjam van Rooy

De matten liggen er nu 2 maanden in de box en zien er nog als nieuw uit. Ik hoop dat jullie deze matten ook in de toekomst kunnen blijven leveren.

Bijpassende artikelen


Stalmat 90 x 120 cm - 17 mm

Beschikbaarheid:

Direct leverbaar - gratis verzending

Adviesprijs: € 39,00 Incl. BTW

Onze prijs: € 36,95 Incl. BTW