•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch

 

Besteld voor 17.00, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Splitmatten

Heeft u splitmatten nodig om uw oprit of looppad te stabiliseren?

Splitmatten zijn kunststof platen, waarmee u een stabiele, spoorvrije en onderhoudsarme oprit, parking of grasmat creëert. Het grind of split komt in de platen namelijk vast te liggen en zal hierdoor niet verschuiven. Zo blijft uw oprit of tuin er perfect uitzien en hoeft u de oprit nooit meer glad te harken! Ook wordt de oprit of parkeerplaats zo veel stabieler. U kunt er zelfs met de fiets, rolstoel of skates moeiteloos overheen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

De splitmatten zijn eenvoudig en snel te leggen, ze zijn voorzien van een kliksysteem , waardoor de ene tegel in de andere geschoven wordt, het monteren van de splitmatten behoeft geen gereedschap. De splitmatten zijn op maat te zagen met een decoupeerzaag met ijzerblad. na het leggen strooit U gemakkelijk grind of split in de matten, u kunt grind gebruiken met een maximale fractie tot 26mm.

Gebruik de splitmatten onder de oprit, onder voetpaden, onder parkeerplaatsen, onder fietspaden en creëer een stabielere basis. Ideaal bij afrasteren van de splitmatten zijn de kunststof opluitbandjes, deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

Alle aangeboden splitmatten zijn incl. BTW, en worden geleverd zonder transportkosten binnen Benelux.