...
Kopers-bescherming
4.57/5.00
Laden...

Rubber zandbak rand / opsluitband - 100 x 15 x 15 cm - Zwart

37,95 31,36
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 37,9537,95 totaal

Spelen jouw kinderen graag in een zandbak, maar kun je ze niet alleen laten vanwege de scherpe betonnen of ijzeren randen? Dan is deze rubber zandbakrand de oplossing! Deze zorgt voor een dempend oppervlak en geeft extra bescherming door de afgeronde rand. Deze randbegrenzing kan eenvoudig samengesteld worden. Er kunnen maximaal 2 stuks boven op elkaar geplaatst worden. Hierdoor creëer je een rand van 30 cm hoog.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Flexibele elementen met eenvoudige montage
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Zwarte opsluitband voor een zandbak

Deze rubber rand is geschikt voor een zandbak op speelplaatsen, schoolpleinen en in je tuin. Door meerdere opsluitbanden van 100 x 15 x 15 cm te combineren, kun je een zandbak geheel op maat creëren. Deze opsluitband kan in de grond worden bevestigd door middel van een gegalvaniseerde stalen buis*. De rand wordt op elkaar bevestigd door middel van 2 meegeleverde PVC buisjes. Met kit is de zandbakrand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

*Gegalvaniseerde stalen buizen worden los verkocht.

Deze zandbak rand is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Afmeting 100 x 15 cm
Dikte
150 mm
Gewicht 16 kg
Kleur Zwart (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Rubber rand voor op een speelplaats

Naast de functionele kenmerken, is deze rubber rand ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing niet de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de balken te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.


Specificaties
SKU 17-401300-set
EAN 8720704601465
Kleur Zwart
Afmetingen breedte 100 cm
Dikte 150 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen