trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,62
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Rubber zandbak rand / opsluitband - 100 x 15 x 15 cm - Blauw

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

Spelen jouw kinderen graag in een zandbak, maar kun je ze niet alleen laten vanwege de scherpe betonnen of ijzeren randen? Dan is deze rubber zandbakrand de oplossing! Deze zorgt voor een dempend oppervlak en geeft extra bescherming door de afgeronde rand. Deze randbegrenzing kan eenvoudig samengesteld worden. Er kunnen maximaal 2 stuks boven op elkaar geplaatst worden. Hierdoor creëer je een rand van 30 cm hoog.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Flexibele elementen met eenvoudige montage
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Blauwe opsluitband voor een zandbak

Deze rubber rand is geschikt voor een zandbak op speelplaatsen, schoolpleinen en in je tuin. Door meerdere opsluitbanden van 100 x 15 x 15 cm te combineren, kun je een zandbak geheel op maat creëren. Deze opsluitband kan in de grond worden bevestigd door middel van een gegalvaniseerde stalen buis*. De rand wordt op elkaar bevestigd door middel van 2 PVC buisjes. Met kit is de zandbakrand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

*Gegalvaniseerde stalen buizen worden los verkocht.

Deze zandbak rand is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Afmeting 100 x 15 cm
Dikte
150 mm
Gewicht 16 kg
Kleur Blauw (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Rubber rand voor op een speelplaats

Naast de functionele kenmerken, is deze rubber rand ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing niet de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de balken te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.

Meer informatie
SKU 17-402300-set
EAN 8720704601472
Kleur Blauw
Afmetingen breedte 100 cm
Dikte 150 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op