•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Kunstgras tegels

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Met kunstgras tegels kunt u het hele jaar genieten van een onderhoudsvrij groen gazonnetje, zelfs hartje winter. Kunstgras tegels zijn een goed en stevig alternatief voor kunstgras op rol. De tegels zijn toepasbaar in uw tuin, op uw balkon of op uw terras.

Wilt u ook een groen gazon in uw achtertuin of op uw balkon maar heeft u geen tijd voor uitgebreid onderhoud? Kunstgras tegels bieden u de oplossing!

Hoogwaardige kwaliteit
Van onze kunstgrastegels heeft u jarenlang plezier door de hoogwaardige kwaliteit. Een voordeel ten opzichte van kunstgras op rol of grastapijt is dat deze tegels een dikke rubber onderkant met blokkenstructuur hebben. Deze structuur verzorgt de afvoer van water, zodat er geen laag water op de tegels blijft staan als het regent.

Onderhoudsvrij
Onze kunstgras tegels zijn zo goed als onderhoudsvrij. Kale, vergeelde plekken in uw gazon zijn verleden tijd. Daarnaast hoeft u het gras niet te maaien en hoeft u geen onkruid te wieden. Dat is pas zorgeloos genieten! Als er vuil op het kunstgras ligt, kunt u dat eenvoudig verwijderen met een bezem.

Valhoogte
De kunst gras tegels zijn voornamelijk bedoeld als aankleding van uw terras, balkon of tuin. Maar ze kunnen ook gebruikt worden als valbrekers onder speeltoestellen zoals een glijbaan, schommel of wip. Let op: de valhoogte is bij deze tegels minder dan 2m. Zoekt u naar tegels voor speeltoestellen met een hogere valhoogte? Kijk dan bij onze speelplaatstegels of tegels met pen- en gat verbinding.

Leverbaar in 3 varianten
Kunstgras tegels zijn er in verschillende varianten. Er zijn tegels met rechte randen die netjes op elkaar aansluiten en voor een strak geheel zorgen. Deze tegels zijn ook ideaal voor het aanleggen van een pad. De tegels met puzzelsysteem bieden een sterke verbinding en zijn juist weer ideaal als u een groter oppervlak wilt dichtleggen en wilt voorkomen dat de tegels verschuiven.

Tips voor het leggen van kunstgras tegels
Wij adviseren om de kunstgras tegels op een vlakke ondergrond te leggen om oneffenheden te voorkomen. Passen de tegels niet precies? Dan maakt u deze eenvoudig op maat met een zaag of stanleymes. Het is zelfs mogelijk om patronen uit te zagen met een decoupeerzaag. Met een speciale kit voor rubber kunt u de tegels naar wens ook onderling of op de ondergrond verlijmen. Zo creëert u een stevig geheel.