trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,62
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Kunstgras tegels

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

3 Artikelen

Rubber tegel met kunstgras toplaag - 50x50 cm 1
17,99 14,87
Leverdatum berekenen...
Kunstgras tegel pen- en gat verbinding
24,95 20,62
Leverdatum berekenen...
Rubber tegel met kunstgras toplaag - 50x50 cm - Puzzelsysteem

Vanaf 18,99 15,69

Met kunstgras tegels kun je het hele jaar genieten van een onderhoudsvrij groen gazonnetje, zelfs hartje winter. Kunstgras tegels zijn een goed en stevig alternatief voor kunstgras op rol. De tegels zijn toepasbaar in de tuin, op je balkon of op je terras.

Wil je ook een groen gazon in je achtertuin of op je balkon, maar heb je geen tijd voor uitgebreid onderhoud? Kunstgras tegels bieden de oplossing!

Hoogwaardige kwaliteit kunstgras tegels

Van onze kunstgrastegels heb je jarenlang plezier dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Een voordeel ten opzichte van kunstgras op rol of grastapijt is dat deze tegels een dikke rubber onderkant met blokstructuur hebben. Deze structuur verzorgt de afvoer van water, zodat er geen laag water op de tegels blijft staan als het regent. Bovendien biedt het een uitstekende dempen werking.

Onderhoudsvrije kunstgras tegels

Onze kunstgras tegels zijn zo goed als onderhoudsvrij. Kale, vergeelde plekken in je gazon zijn verleden tijd. Daarnaast hoef je het gras niet te maaien en hoef je geen onkruid te wieden. Dat is pas zorgeloos genieten! Als er vuil op het kunstgras ligt, kun je dat eenvoudig verwijderen met een bezem. Meer over het schoonmaken van rubber tegels lees je in dit artikel.

Valhoogte rubber tegels

De rubber kunstgras tegels zijn voornamelijk bedoeld als aankleding van je terras, balkon of tuin. Maar ze kunnen ook gebruikt worden als valbrekers onder speeltoestellen zoals een glijbaan, schommel of wip. Let op: de valhoogte van de 30 mm tegels is minder dan 1 meter. De valhoogte van de 50 mm kunstgras tegels is circa 1,5 meter. Zoek je naar tegels voor speeltoestellen met een hogere valhoogte? Kijk dan bij onze speelplaatstegels of tegels met pen- en gat verbinding. Meer over een veilige speelomgeving dankzij rubbers tegels lees je hier.

Tegels met kunstgras in 3 varianten

Kunstgras tegels zijn er in verschillende varianten. Er zijn tegels met rechte randen die netjes op elkaar aansluiten en voor een strak geheel zorgen. Deze tegels zijn ook ideaal voor het aanleggen van een pad. De tegels met puzzelsysteem bieden een sterke verbinding en zijn juist weer ideaal als je een groter oppervlak wilt dichtleggen en wilt voorkomen dat de tegels verschuiven.

Qua afmetingen is er enkel keus uit 50x50 cm. Zoek je grotere tegels, van 60x60 cm of 100x100 cm, dan kom je vaak toch bij stenen terrastegels uit. De prijzen van rubber kunstgras tegels varieren van €15 tot €24,95 per stuk.

Tips voor het leggen van kunstgras tegels

Wij adviseren om de kunstgras tegels op een vlakke ondergrond te leggen om oneffenheden te voorkomen. Passen de tegels niet precies? Dan maak je deze eenvoudig op maat met een zaag of stanleymes. Het is zelfs mogelijk om patronen uit te zagen met een decoupeerzaag. Met een speciale kit voor rubber kun je de tegels naar wens ook onderling of op de ondergrond verlijmen. Zo creëer je een stevig geheel.

Hulp nodig bij het kiezen van kunstgras tegels? Op onze keuzehulp pagina vind je allerlei praktische informatie. Of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Bekijk alle rubber tegels hier.