...
Kopers-bescherming
4.57/5.00
Laden...

Rubber tegel met pen- en gat verbinding - 50 x 50 cm - 55 mm dik - Blauw

17,95 14,83
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 17,9517,95 totaal

Deze blauwe SBR rubber tegel heeft een zeer goede dempende werking en voorkomt valletsel tot 2 meter hoog. Hierdoor is deze tegel zeer geschikt voor onder andere speelplaatsen, schoolpleinen, onder speeltoestellen en in de tuin. De speelplaatstegel is voorzien van een schokabsorberende bodemstuctuur. Dit garandeert een veilige speelplaats voor kinderen. Het weerbestendige rubber granulaat is daarnaast slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen.

✔ Voorkomt valletsel tot 2 meter hoogte
✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Koppeling middels pen-gat verbinding
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber
✔ Blokstructuur aan de onderkant voor goede afwatering
✔ Kan op massief beton, asfalt of een goed verdichte onderlaag van grind of steenslag gelegd worden

SBR rubber tegel blauw

Deze weerbestendige speelplaatstegel is gemaakt van gerecycled SBR rubbergranulaat. De stevige door-en-door gekleurde bovenlaag heeft een hoge slijtvastheid, terwijl de zwarte onderkant zorgt voor een uitstekende flexibiliteit en schokabsorbering. Daarnaast verzekert de blokstructuur aan de onderzijde een goede waterafvoer.

Afmeting 50 x 50 cm
Dikte 55 mm (verkrijgbaar in meerdere diktes)
Gewicht 9 kg
Valhoogte (HIC waarde) 2 meter
Kleur Blauw
Certificering DIN 18 032 en EN 1177 TÜV
Brandclassificatie EN 13501-1

Valhoogte
Deze rubber tegel heeft een HIC waarde van 2 meter. Dit is de maximale valhoogte van een speeltoestel waarbij het risico op letsel van een val aanvaardbaar wordt geacht.

Onderhoudsvriendelijk
Het granulaat is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking. Indien er zand of ander vuil op de tegels komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen. De rubber tegels hebben een drainerende werking waardoor water bij een regenbui vanzelf zal wegspoelen.

Koppelbaar
De speeltuin tegels zijn voorzien van gaten in iedere zijde om ze middels de bijgeleverde kunststof pennen te koppelen. Hiermee voorkom je dat de tegels gaan schuiven. Desondanks adviseren wij altijd om de tegels alsnog in te bakenen met behulp van een border of vaste bestrating.

Rubbertegel voor een speelplaats

Naast de functionele kenmerken, zijn deze speeltuin tegels ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de speelplaatstegel niet de juiste maat? Dan kun je de tegels eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de tegels te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden. Met kit zijn de rubber tegels onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber. Om de rubber tegels aan elkaar te plakken, kun je de zijkanten van de tegels van een laagje lijm voorzien.


Specificaties
SKU 13-552420-set
EAN 8720704601434
Kleur Blauw
Afmetingen 50 x 50 cm
Dikte 55 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) 2 m
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen