•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Rubber op rol

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

87 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

87 artikel(en)

Rubber op rol
Op zoek naar rubber op rol? Onze rubbermatten op rol zijn ideaal om te gebruiken als ondergrond in trailers, kennels of achter in uw auto. Maar ook voor andere toepassingen zijn ze uitstekend inzetbaar! Wat dacht u van een geluiddempende ondergrond voor onder apparatuur of vloeren? Of van het bedekken van een modderige of losse ondergrond tijdens evenementen. De mogelijkheden met het aanbod aan rubber op rol van Rubbermatten24 is zeer divers!

Diverse diktes Diverse rubber soorten
Diverse breedtes Diverse profielen
Diverse lengtes Diverse kleuren

Omdat wij de rollen voor u op maat snijden, kunt u per strekkende meter bestellen. Ons assortiment bestaat uit rubberrollen met een diktes variërend tussen 3 en 22 mm. Daarnaast heeft u keuze uit diverse breedte- en lengtematen. En is de breedte of lengte toch niet precies passend? Dan kunt u de rubber mat eenvoudig zelf op maat snijden met een scherp mes.

Diverse soorten, materialen en profielen
Sportvloeren, werkplaats- en beschermmatten, Yogaroll, hoogspanningsloper en zelfs kunstgras op rol, bij Rubbermatten24 vindt u altijd de rubberloper waarnaar u op zoek bent! SBR-rubber, EPDM granulaat, Polyethyleen (PE), Polyurethaan (PU) of Polyvinylchloride (PVC), ons assortiment bevat diverse rubber soorten op rol met verschillende profielen! 

Fijne, medium en brede ribbel (Mini) diamant
Rijstkorrel Hamerslag
Traaplaat Visgraat
Cirkel Mohawk
Kopspijker Ringmat