...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.64/5.00
Laden...

Modulaire werkplaatsmat - Anti vermoeidheidsmat - Zwart zijstuk mannelijk

€ 30,06 € 24,84
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 30,06€ 30,06 totaal

Deze modulaire werkplaatsmat is ideaal voor het inrichten van jouw werkplaats. Het kliksysteem bestaat uit een mannelijk zijstuk, waar je een gesloten of open middenstuk, hoekstuk en vrouwelijk zijstuk aan kunt klikken. Deze anti vermoeidheidsmat heeft een ergonomische werking, verminderd slipgevaar en is water- en oliebestendig.

Mannelijk zijstuk werkplaatsmat

Deze extra dikke tegel biedt extra comfort waardoor je minder vermoeid raakt tijdens je staande werk. De gladde tegel van 2,4 cm dik is gemaakt van rubber met 25% NBR. Dit duurzame materiaal heeft een antislip werking, is slijtvast en schokbestendig. Daarnaast is de verhoogde mat zowel olie als waterbestendig. Voor natte werkplekken raden wij aan om tegels met drainage te gebruiken. Deze kunnen gecombineerd worden met de gesloten tegels.

Door het handzame formaat van de tegel is de vloer eenvoudig te leggen. Het kliksysteem zorgt ervoor dat je ook grote of ongebruikelijk gevormde werkplekken kan betegelen. De anti vermoeidheidsmat kun je reinigen met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Modulaire antivermoeidheidsmat

Om een optimale werkplaats te creëren kun je dit aflopende zijstuk naadloos combineren met een vrouwelijk zijstuk, open of gesloten middenstuk en aflopende hoekstukken. Dit zijstuk kan zowel aan een gesloten middenstuk als aan een open middenstuk met drainage geklikt worden.

Let op: De zijstukken bestaan uit een mannelijke en vrouwelijke variant. De randen van het middenstuk zijn voorzien van 2 mannelijke zijdes en 2 vrouwelijke zijdes. 

Deze modulaire werkplaatsmat bestaat uit ten minste 1 gesloten middenstuk of open middenstuk. Er zijn zwarte vrouwelijke zijstukken, zwarte mannelijke zijstukken en zwarte hoekstukken verkrijgbaar. 
Daarnaast zijn er ook opvallende gele vrouwelijke zijstukken, gele mannelijke zijstukken en gele hoekstukken verkrijgbaar om struikelgevaar te verminderen. Al deze stukken kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zowel de zwarte als gele.

Bestellen rubber mat op maat

De rubbermatten zijn niet los te plaatsen, omdat beide zijdes zijn voorzien van een mannelijk verbindingssysteem. De werkplaatsmat moet dus voorzien worden van een selectie van de  die hierboven vermeld staan.

Het kliksysteem zorgt ervoor dat de matten stevig in elkaar zitten. Werkt u in een abnormaal warme ruimte? Dan adviseren wij om de tegels te verlijmen, om vervorming te voorkomen.

Kenmerken

Dikte: 24 mm
✓ Gewicht: 0,65 kg
Materiaal: Rubber met 25% NBR
✓ Kleur: Zwart
✓ Variant: Mannelijk zijstuk
✓ Oliebestendig

✓ Waterbestendig

Antislip oppervlak getest volgens DIN 51130

✓ Hoge slijtvastheid

Hoge anti vermoeidheidsgraad

Specificaties
SKU FLE010002M
EAN 5013745008922
Kleur Zwart
Dikte 24 mm
Koppelbaar Ja
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen