...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.64/5.00
Laden...

Modulaire werkplaatsmat - Anti vermoeidheidsmat - Open middenstuk

€ 68,04 € 56,23
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 68,04€ 68,04 totaal

Deze modulaire werkplaatsmat is ideaal voor het inrichten van jouw werkplaats. Het kliksysteem bestaat uit een open middenstuk, waar je een gesloten middenstuk, aflopende rand of hoekstuk aan kunt klikken. Deze anti vermoeidheidsmat heeft een ergonomische werking, verminderd slipgevaar en is water- en oliebestendig.

Open werkplaatsmat

Deze extra dikke tegel biedt extra comfort waardoor je minder vermoeid raakt tijdens je staande werk. De drainage tegel van 50 bij 50 cm is gemaakt van rubber met 25% NBR. Dit duurzame materiaal heeft een antislip werking, is slijtvast en schokbestendig. Daarnaast is de verhoogde mat zowel olie als waterbestendig. Voor droge werkplekken hebben wij ook gesloten tegels in het assortiment. Deze kunnen gecombineerd worden met de open tegels.

Door het handzame formaat van de tegel is de vloer eenvoudig te leggen. Het kliksysteem zorgt ervoor dat je ook grote of ongebruikelijk gevormde werkplekken kan betegelen. De anti vermoeidheidsmat kun je reinigen met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Modulaire antivermoeidheidsmat

Om een optimale werkplaats te creëren kun je dit middenstuk naadloos combineren met aflopende zij- en hoekstukken. Deze delen kunnen zowel aan dit open middenstuk geplaatst worden, als aan het gesloten middenstuk.

Let op: De zijstukken bestaan uit een mannelijke en vrouwelijke variant. De randen van het middenstuk zijn voorzien van 2 mannelijke zijdes en 2 vrouwelijke zijdes. 

Deze modulaire werkplaatsmat bestaat uit ten minste 1 open middenstuk of gesloten middenstuk. Er zijn zwarte vrouwelijke zijstukken, zwarte mannelijke zijstukken en zwarte hoekstukken verkrijgbaar. 
Daarnaast zijn er ook opvallende gele vrouwelijke zijstukken, gele mannelijke zijstukken en gele hoekstukken verkrijgbaar om struikelgevaar te verminderen. Al deze stukken kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zowel de zwarte als gele.

Bestellen rubber mat op maat

De rubbermatten zijn niet los te plaatsen, omdat twee zijdes zijn voorzien van een mannelijk verbindingssysteem. De werkplaatsmat moet dus voorzien worden van een selectie van de zij- en hoekstukken die hierboven vermeld staan.

Het kliksysteem zorgt ervoor dat de matten stevig in elkaar zitten. Werkt u in een abnormaal warme ruimte? Dan adviseren wij om de tegels te verlijmen, om vervorming te voorkomen.

Kenmerken

✓ Afmeting: 50 x 50 cm
Dikte: 24 mm
✓ Gewicht: 2,8 kg
Materiaal: Rubber met 25% NBR
✓ Kleur: Zwart
Oppervlak: Open
✓ Oliebestendig

✓ Waterbestendig

Antislip oppervlak getest volgens DIN 51130

✓ Hoge slijtvastheid

Hoge anti vermoeidheidsgraad

Specificaties
SKU FL010001
EAN 5013745008915
Kleur Zwart
Afmetingen 50 x 50 cm
Dikte 24 mm
Koppelbaar Ja
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen