Kunstgras

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rubber tegel met kunstgras toplaag - 50x50 cm 1
  Rubber tegel met kunstgras toplaag 30 mm - 50x50 cm
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 15,00 € 12,40 v.a. € 13,50
  € 15,00 € 12,40 v.a. € 13,50
 2. Rubber tegel met kunstgras toplaag - 50x50 cm - Puzzelsysteem
  Rubber tegel met kunstgras toplaag 30 mm - 50x50 cm - Puzzelsysteem
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...

  Vanaf € 16,00 € 13,22

  Vanaf € 16,00 € 13,22

 3. Kunstgras tegel pen- en gat verbinding
  Rubber tegel met kunstgras toplaag 55 mm - 50x50 cm - Pen- en gat
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 24,95 € 20,62
  € 24,95 € 20,62
 4. kunstgras sportvloer op rol
  Sportvloer Kunstgras - Per strekkende centimeter - Breedte 200 cm - Dikte 11 mm
  Berekening van de werkelijke leverdatum ...
  € 1,00 € 0,83 v.a. € 0,83
  € 1,00 € 0,83 v.a. € 0,83
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras biedt de ideale oplossing voor wie geen tijd heeft voor uitgebreid onderhoud van gras in de tuin. Dankzij de modernste technieken is kunstgras tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Bent u dus op zoek naar een stralend groen gazon waar u geen omkijken naar heeft? Kies dan voor één van onze schitterende grastapijten of rubber tegels met kunstgras.

Vrij van onderhoud
Kunstgras is onderhoudsvrij waardoor u een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft het gras namelijk nooit te maaien en geen water te geven. Bovendien groeit er geen onkruid tussen het gras en u heeft geen last meer van droge en dorre plekken door de zon. Zo kunt u het hele jaar door zorgeloos genieten van uw prachtige tuin.

Hoogwaardige kwaliteit grastapijt
Het grastapijt in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en garandeert u jarenlang een fris aanzicht. De vezels zijn Uv-bestendig, slijtvast, en laten water perfect door. Dat maakt het geschikt voor zowel op schaduwrijke als zonnige plekken. Denk aan toepassing in tuinen, op dakterrassen, voor speelplaatsen en op balkons. Maar ook binnenshuis of in sportscholen is het tapijt zeer goed bruikbaar. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een crossfit circuit.

Ons premium getuft grastapijt is extra dicht geweven zodat het nagenoeg niet te onderscheiden is van echt gras. En naast dat het er heel echt uit ziet, voelt het ook lekker zacht aan. Het is dan ook absoluut niet te vergelijken met de budget kunstgras soorten die op vele plekken verkrijgbaar zijn. Het grastapijt is verkrijgbaar in 2 diktes: 25 mm en 38 mm. Beide zijn leverbaar op rollen van 2 meter breed en 20 meter lang. Met één rol kunt u dus al een flink oppervlak bekleden.

Stevige rubber tegels met kunstgras laag
Ons assortiment rubber tegels met kunstgras toplaag is ideaal voor op kleine terrassen, dakterrassen en onder speeltoestellen. De tegels zorgen niet alleen voor een groen gazon, maar het rubber dempt ook geluid en een eventuele val. Dus niet alleen voor het oog, maar ook voor de veiligheid is dit een ideale bodembedekker.

Tip: Om te zorgen voor een egaal resultaat legt u het grastapijt bij voorkeur op aan gedrild geel zand. Om te voorkomen dat het grastapijt wegwaait strooit u het in met Silica zand (instrooizand voor kunstgras).