...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.64/5.00
Laden...

Tegels voor buiten

Er zijn diverse toepassingen te bedenken waarvoor je buiten tegels zou willen gebruiken. Denk aan het betegelen van een terras, speelplaats, balkon of dakterras. Voor al deze toepassingen zijn rubber tegels een heel geschikt product. Meer over de voordelen van rubber tegels voor buiten lees je in dit artikel.

Bekijk al onze rubber tegels

Voordelen rubber tegels:

  • Dempend
  • Zachte ondergrond
  • Antislip werking
  • Vrij van onderhoud
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Tegels vanaf 30 mm hebben een HIC waarde (letselbeperking bij val van speeltoestellen)

Rubber tegels terras

Terrastegels van rubber zijn ideaal om te gebruiken in de tuin. Je kunt er een terras of looppad mee aanleggen. Rubber tegels zijn onderhoudsvrij. Ze bieden een vloer die comfortabel aanvoelt, geluid en trillingen reduceert en daarnaast een uitstekende antislip werking heeft. Lees hier meer over welke terrastegels je het beste kunt kopen. Dat is onder andere afhankelijk van de toepassing en de uitstraling die je wilt bereiken.

Rubber tegels speelplaats

Een speelplaats is de ideale plek om rubber tegels toe te passen. Rubber biedt een dempende ondergrond rondom speeltoestellen en op speelpleinen. Rubber tegels verhogen de veiligheid omdat ze de kans op letsel door val verkleinen. Bij iedere dikte hoort een eigen HIC waarde. Dat is de maximale hoogte waarbij het risico op letsel aanvaardbaar wordt geacht. Meer informatie over een veilige speelomgeving met rubber speelplaatstegels lees je hier.

Rubber tegels dakterras / balkon

Een dakterras of balkon is meestal bedekt met dakleer. Dat is een kwetsbare en oncomfortabele ondergrond die gemakkelijk kan beschadigen door scherpe voorwerpen. Rubber tegels bieden niet alleen een aangename en onderhoudsvrije dekvloer voor je daktuin, ze beschermen het dak tevens tegen schade. Daarnaast zorgen ze voor minder geluidsoverlast voor onderburen bij lopen over het dak. Naast standaard rubber tegels, kun je ook kiezen voor rubber tegels met kunstgras. Die geven je dakterras of balkon een frisse uitstraling.

Het leggen van rubber tegels op je dakterras is heel eenvoudig. Hier lees je alles over het leggen van rubber tegels en over het schoonmaken van rubber terrastegels.

Rubber tegels kopen? Bekijk ons gehele assortiment rubber tegels.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een rubber vloer? Bekijk onze keuzehulp pagina eens.