...
Kopers-bescherming
4.52/5.00
Laden...

Hoekstuk rubber rand speelplaats / opsluitband L-vormig - 40 x 40 cm - Blauw

27,95 23,10
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 27,9527,95 totaal

Wil je een speelplaats inrichten en wil je zo veel mogelijk rekening houden met de veiligheid van spelende kinderen? Bescherm ze dan tegen scherpe betonnen of ijzeren randen met de L-vormige rubber rand. Deze zorgt voor een dempend oppervlak. Het geeft extra bescherming door de afgeronde haak en de schuin aflopende rand aan de zijkant. Daarnaast heeft het weerbestendige materiaal een antislip werking en biedt deze rand ook een comfortabele zitplaats. Combineer dit hoekstuk met de L-vormige opsluitband om een stevig geheel te creëren.

✔ Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
✔ Eenvoudige montage
✔ Koppeling middels pen-gat verbinding
✔ Duurzaam gekleurd SBR rubber

Blauw hoekstuk rubber rand 

De rubber rand voorkomt nare ongelukjes op speelplaatsen, schoolpleinen en in je tuin. Met dit hoekstuk creëer je een stevige basis voor een veilige en ergonomische speelomgeving.

Deze randbegrenzing kan eenvoudig samengesteld worden. Door dit hoekstuk met de opsluitbanden te combineren, kun je de rand geheel op maat maken. Het hoekstuk kan aan de rand bevestigd worden door middel van de meegeleverde kunststof pennen. Met kit is de zandbakrand daarnaast ook onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber.

Deze opsluitband is gemaakt van gerecycled rubbergranulaat. Dit materiaal is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft een uitstekende antislip werking om uitglijden bij nat weer te voorkomen. Indien er zand of ander vuil op de rand komt te liggen, kun je dit met een bezem verwijderen.

Afmeting 40 x 40 cm
Dikte 45 mm
Gewicht 5 kg
Kleur Blauw (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

Hoekstuk opsluitband

Naast de functionele kenmerken, is dit hoekstuk ook duurzaam. Het materiaal, rubber granulaat, wordt gemaakt van gebruikte autobanden, waardoor afval wordt gerecycled. Daarnaast is het product eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te repareren, wat zorgt voor lange levensduur. Met dit product bescherm je dus het milieu en draag je bij aan de vermindering van het gebruik van nieuwe grondstoffen. 

Is de randbegrenzing niet de juiste maat? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de randen te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen. TIP: Een nat mes vergemakkelijkt het snijden.


Specificaties
SKU 17-552300-set
EAN 8720704601557
Kleur Blauw
Afmetingen 40 x 40 cm
Dikte 45 mm
Koppelbaar Ja
Valhoogte (HIC waarde) Niet bekend
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen