•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn

Swipe to the right

Waarom het gebruik van stalmatten aan te raden is

5 juni 2018

Het gebruik van stalmatten biedt vele voordelen voor paarden en ander vee. Maar wat zijn nou precies de redenen om te kiezen voor stalmatten boven andere bodembedekkers? Je leest er alles over in deze blog.

Het juiste type grindmat kiezen

12 april 2018

Een professioneel looppad, oprit of terras met grind aanleggen? Dan zijn grindmatten onmisbaar. Je voorkomt er verzakking, spoorvorming en ophoping van water mee. Maar er zijn zoveel grindmatten om uit te kiezen. In deze blog leggen wij de verschillen tussen alle varianten uit.

Een veilige speelomgeving met rubber speelplaatstegels

31 januari 2018

Veiligheid op en rondom een speelplaats is van groot belang. Een veilige speelomgeving voorkomt ongelukken en beperkt de kans op letsel door val. In deze blog lees je hoe rubber tegels kunnen helpen om jouw speelplaats veiliger te maken.

De voordelen van een sportvloer

6 december 2017

Steeds meer sportscholen kiezen voor een speciale sportvloer. Maar waarom eigenlijk? Waarin verschilt een sportvloer van een standaard vinyl vloer of tapijt? En hoe installeer je zo'n sportvloer eigenlijk? In deze blog lees je er alles over!

Waarom een ergonomische werkplaatsmat?

7 augustus 2017

Is er binnen uw bedrijf sprake van veel staand werk? Dan kunnen u en uw medewerkers baat hebben bij een ergonomische werkplaatsmat, ofwel een anti-vermoeidheidsmat!