inclusief btw

Splitmatten

Splitmatten nodig om uw oprit of looppad te stabiliseren ?

Splitmatten zijn kunststof platen waarmee U een stabiele spoorvrije en zeer onderhoudsarme oprit, parking of grasmat creëert. Het grind of split komt in de platen namelijk vast te liggen en zal hierdoor niet verschuiven of rollen, zo blijft uw oprit of tuin er perfect uitzien, en hoeft U de oprit nooit meer glad te harken ! Ook wordt de oprit of parkeerplaats zo veel stabieler, U kunt er zelfs met de fiets, rolstoel of zelfs skates moeiteloos overheen.

De splitmatten zijn eenvoudig en snel te leggen, ze zijn voorzien van een kliksysteem , waardoor de ene tegel in de andere geschoven wordt, het monteren van de splitmatten behoeft geen gereedschap. De splitmatten zijn op maat te zagen met een decoupeerzaag met ijzerblad. na het leggen strooit U gemakkelijk grind of split in de matten, u kunt grind gebruiken met een maximale fractie tot 26mm.

Gebruik de splitmatten onder de oprit, onder voetpaden, onder parkeerplaatsen, onder fietspaden en creëer een stabielere basis. Ideaal bij afrasteren van de splitmatten zijn de kunststof opluitbandjes, deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

Alle aangeboden splitmatten zijn incl. BTW, en worden geleverd zonder transportkosten binnen Benelux.

18 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
Al onze prijzen zijn inclusief btw en verzending!


rubbermatten
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert -
onderdeel van ivol B.V. - Tel: 040 2542823 - Fax: 040 2547359 - Mail: info@ivol.nl